2012. január 19., csütörtök

Party at P3

Tegnap reggel 5:45-kor keltünk hogy elérjük a Lions klub gyűlést. Ez több szempontból sem volt optimális. Az egyik az, hogy nem feküdtünk le korán. Ugyanis (így utólag már pontosan nem lehet meghatározni a dolgok forrását), de valahogy - én váltig állítom, hogy Árpi jóvoltából - nálunk szerveződött egy parti. Az apartmanban. Ebben a 40 négyzetméteresben. 50 emberrel.

A buli eleje - Mózes épp Árpi extra-nehéz rubik kockájával gyűrkőzik

Bal oldalon Lisette, a Holland lány, aki feltűnően sokat lóg fekete srácokkal ... :P

Árpival meg Adil-el (student ambassador)

Bal oldalon Celine, a mi "student ambassadorunk" (direkt idézőjelbe). Itt még talán józan :D

Az egész talán úgy kezdődött, hogy focimeccs volt Mexikóiak VS "mindenki más" felállásban, és az esti bulihoz a sört az állta, aki veszít. A mexikóiak veszítettek, majd Árpi "felajánlotta", hogy akkor legyen nálunk a buli. Be is állítottak a Mexikóiak 60 doboz sörrel, egy spanyol srác csinált vagy 5 liter Sangriát, illetve mindenféle egyéb alkoholos italok is megjelentek az este folyamán. Rohadtul élveztem :D

Középen a (magas) brazil lány (Barbara) épp Sambát tanít

Balázs, Árpi, Purvaja (Mauríciusz), Rosy (Mexikó), Jinni (Korea)

Tömegfotó...

Én 2-kor mentem el aludni, akkor még volt itt pár srác, de Árpi szerint fél 3 körül már mindeni eltakarodott. Szűk négy óra alvás után a Lions gyűlés egész jól ment, bár 50 alatt itt se volt nagyon senki :) Lehet ezzel a klubbal jól járunk, egy percünk se lesz úgy érzem (bár eddig se volt).

Ma volt az első tanítási nap, két órám volt. A másodikon a tanárt IGOR-nak hívják (orosz, ugyebár), és nagyon vicces akcentusa van :D Árpi mellettem alig bírta röhögés nélkül.

A két óra között végre befizettünk egy meal plan-re, úgyhogy rögtön be is ültünk. Ott voltunk egy bő órát. Esküszöm, ilyen nyugodt és stresszmentes környezetben még sosem voltam és én is átvettem ezt a jó szokást. Nincs rohanás, nincs kiabálás, senki sem siet, senki se dudál, mindenki mosolyog és kedves. A menza oltári. Nem túlzok ha azt mondom legalább 50 féle kajából lehet választani, és annyit eszel amennyit akarsz. Mindezt cirka 6 dollár / étkezés áron. Hihetetlen.

Hazajöttünk délután és ugyan nagyon durván fáradtak voltunk (az elmúlt két napban az a 6-7 óra alvás összesen nem tett túl jót), de alvás helyett elkezdtük kidzsuvázni az apartmant, el is tartott vagy másfél-két óráig, mert valamelyik barom, aki hozott vagy 5 kiló jeget az italokhoz (itt lehet jeget venni a boltban így kilóra kb.) otthagyta a konyhapulton egy az egyben, szép kis áradást eredményezve másnapra.

Épphogy csak kész lettünk a takarítással, elhúztunk az uszodába úszni egyet. Természetesen ingyenes belépőnk van a diákkal, úgyhogy úsztunk pár hosszat meg dumáltunk (4-en a brazil meg svéd sráccal), véleményeztük az dögös úszómester csajt (bocsi Dóri :P) majd leléptünk épp elkapva a naplementét amint még fényárban borítja a közeli Organ Mountain vonulatait.

Tökéletes nap, további program valszeg társasjáték pár emberrel (azért nem annyival mint amennyi tegnap volt nálunk...) aztán alvás, holnap MEGINT korán kell kelni, TB teszt eredményéért kell bemenni halálpontosan. Remélem nincs semmi bajom mert kezdem érteni mit jelent az az "amerikai álom".

1 megjegyzés:

  1. Irigykedem rendesen, és már mennék :( Még a vöröshajú lány szemét se kaparnám ki, és szívesen véleményezném az úszómestert is veletek ^^" De azért örülök, hogy ilyen jól érzed magad, drága~~~

    VálaszTörlés