2012. január 16., hétfő

It's been a long day...

Ma reggel megint 8-kor kipattant a szemem, igaz előző este 11-kor meg kidőltem. Eddig egész jó volt itt a net, de ahogy mindenki megérkezik, belassult... muszáj lesz beszerezni valami gyorsabb cuccost.

Megint elnéztünk városnézni, főleg azért mert éhesek voltunk. Találtunk is egy pizzázót, ahhoz képest, hogy amerikai hely egész jó volt. Aztán összefutottunk két lánnyal meg az ő "student ambassador"-ukkal aki sokkal normálisabbnak nézett ki mint a mienk, úgyhogy el is néztünk campus-nézni. Aztán rávettük, hogy vigyen el minket vásárolni, ledobott minket a Walmart-nál, ahol megvettünk mindent ami kellett még az apartmanba kezdve a felmosórongytól a késig-villáig. Na itt egy cirka másfél órás vásárlási ceremónia után telefonáltak a lányok egy másik "ambassador"-nak, aki átvitt minket az Albertsons-ba (ami egy másik bevásárolóközpont, de nem annyira tré mint a Walmart, kb. olyan mint egy InterSpar, csak 2-szer akkora), itt meg kaját vettünk.

Még egyszer meg lettünk erősítve abban a hitünkben, hogy itt bizony muszáj lesz autót szerezni marha gyorsan, mert a délután így vagy 30-40 percet kocsikáztunk pedig csak a város két elvileg közel eső helyén vásároltunk.

Hárman összedobtunk némi vacsit az újonnan vásárolt csili-vili cuccokkal aztán most szólt Celina (a mi student ambassadorunk), hogy nemsoká tali lesz és az egész pereputtya exchange-student társaság megy valahova. Én már lassan aludnék de jó lenne találkozni azzal az 50-100 emberrel akit még nem láttam.

Tudom, sok a szöveg, legközelebb ígérem színesebben lesz tarkítva képekkel a beszámoló. Az otthoniak mostanában fordulhatnak a másik oldalukra, úgyhogy kellemes ébredést mindenkinek. Legalább nem hétfő lesz ma :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése