2012. február 28., kedd

Random post

Hajnali 3 van, és most fejeztük be Árpival a házizást úgy, hogy 9-kor kezdtük. Ez az egyik házi volt a 10 közül a félévben ebből a tárgyból, de már most rohadtul unom. Remélem azért jó lesz valamire az életben...

Ma végre regisztráltuk az autót, ez a hír jobbik fele. A rossz fele az, hogy majdnem 200 dollár volt (mindenféle hülye adó meg miegymás), pedig azt hittem (más forrásból is ez derült volna ki számomra), hogy maximum pár 10 dodó lesz. Apa, Anya, Nóra, Eszter, azt hiszem tudom már mit kérek névnap/szülinapra :)

A hétvégén voltunk Ruidoso-ban, ez egy kisebb város a hegyekben, de most nem taglalom, mert a képek Árpinál meg Balázsnál vannak és ők írtak egy-egy hosszabb beszámolót, úgyhogy aki kíváncsi, hajrá. Elöljáróban csak annyit, hogy hülye amerikaik meg az elképzelésük a kirándulásról eléggé eltér a sajátomtól, de hát végül is ki ne akarna kidobni 70 dollárt az ablakon azért, hogy kocsikázzon valahova, egyen/igyon/játsszon, kocsikázzon másnap is, hogy egyen, ne legyen ideje rendesen kirándulni egyet a hegyekbe, ha már ott van a fák között végre... hülye lusta amerikaiak. Ezentúl én szervezem a programomat.

Ma azért csináltunk egy jó kis "bulit" estefele. Amikor megérkeztünk az úszásból, láttuk, hogy kint ül vagy 10 ember az egyik apartman előtt, kivitték a kanapékat :D (amit elvileg tilos, de hát ki szól ránk) Mi is megragadtuk a mienket Árpival, és kivonszoltuk, majd a házi elkezdés helyett vagy 2 órát ott lógtunk. Több ilyet kéne (ja igen, mindezt februárban, mivel ma volt vagy 20-25 fok...).

Hétvégén remélem eljutunk az Organ mountains-be egy teljes napos túrára, talán látunk csörgőkígyót, meg skorpiót, ami közül az előbbi halálos. Azért ne aggódj anya, annyira nem veszélyes :)

2 megjegyzés:

  1. Skorpiók Horvátországban is vannak, ahhoz nem kellett volna ilyen messzire menned! Ja meg a Tropicariumban is ;) Csak hát ott nincs ilyen jó idő. Én is akarok kanapén napozni!

    VálaszTörlés
  2. Óriási! A telefonomon is szépen olvashatóvá vált a blogod! Hogy csináltad? Amíg kirándulgatsz, addig valakit dolgoztatsz? Írj rendszeresen, mert most már "csípőből" is tudom olvasni! :)

    VálaszTörlés