2012. február 7., kedd

International dinner

Találtam egy pár képet Árpi gépén, úgyhogy ha már kajáról fogok írni, akkor először is megmutatom hol szoktunk kajálni.

Corbett Center - az nagyevők mekkája
Szóval a legjobb dolog ebben a menzán, hogy annyit ehetsz amennyit akarsz, még adnak ilyen kis uzsonnás dobozt is, és ha épp nincs időd megenni akkor elviheted a kaját (és bár elvileg nem szabad enni is, meg elvinni is de mindenki csinálja :P). Általában degeszre eszem magam és olyankor alig bírok mozogni, de istenre mondom megéri :D

Na szóval tegnap este volt ez a nemzetközi étel-micsoda-est, amikor mindenkinek csinálnia kellett valami kaját ami az országára jellemző. Mi hárman kitaláltuk, hogy akkor hortobágyi húsos palacsinta lesz meg somlói galuska.
Egy nagyon jól sikerült kép, előtérben a tejföl
A nap úgy kezdődött, hogy reggel fél 9-kor elindultunk a Walmart felé. Mivel mindenki dolgozott vagy suliban volt, nem volt aki elvigyen, úgyhogy maradt a busz. Ezért volt a bő 3,5 órás szenvedés a bevásárlás, ami alatt Árpi a húzhatós kis bőröndjébe pakoltuk a cuccokat :D Dél után értünk haza, és utána nem sokkal el is kezdtük a kotyvasztást (este 6-kor volt a vacsi, de hát 3 srác főzött ugye...).

Itt már a somlóit rakjuk össze - jó gépészek módjára próbálunk optimális kompozit szerkezetet alkotni a tészta-puding kombóval némi mazsola-diszlokációkat felhasználva
A somlóival viszonylag hamar kész voltunk, beletöltöttünk vagy 2 deci kapitányt (Captain Morgan rum) a csokiszószba meg a tésztába, így sajnos a pakisztáni szervező barátunk nem ehetett belőle bármennyire kínálgattam. A palacsinta kicsit trükkösebb volt, de megoldottuk.
Itt már a tálalás folyamata - hamar elfogyott
Amint az első ember megkóstolta, exponenciálisan csökkent a somlói mennyisége.
Mindkét kaja nagyon jól sikerült, dicsérték is rendesen :) Persze amikor bárki megkérdezte, hogy én is segítettem, mondtam, hogy igen, Árpi meg beszólt, hogy "igen, a mosogatásban", meg "ő fújta rá a tejszínhabot". Utálom Árpit. És hisznek neki :D
Barbara (Brazil), Hannah (itteni), meg persze én, aki nagyon szemez azzal az édességel
Itt Árpi nagyon örül Barbarának meg Lisette-nek :)
Volt persze zene, tánc nem nagyon mert alkoholt nem igazán ittunk, tekintve, hogy az egész program le lett zavarva 6-8 között (meg mivel hétfő este volt, persze ez engem nem zavart volna mint BME-s gépész). Útközben előkerült egy vízipipa is úgyhogy jó hangulat kerekedett.
Csoportkééép - belra fent Vincent, a francia srác akivel állandóan basztatjuk egymást,
de azért sosem lesz olyan mint Bálint <3
Purvaja - biztos ízlett neki a kaja mert nagyon mosolyog :)
Este még elvoltunk, filmeztünk (pedig házit kellett volna írnunk mára, amit végül az utolsó pillanatban fejeztünk be), ma reggel skippeltünk egy órát (megintcsak jó BME-sként), aztán este újabb LIONS vacsi várt... de ez már megint hosszú lenne :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése